Daisypath - Friendship

Wednesday, October 9, 2013

Outsation @ Kuantan

Arini terpaksa ikot Big boss dtg kuantan..de event majlis perpisahan.. Mak ai.. Perjalanan dr Melaka...jauh ok.. Aircond kete plak sejuk..nk beku den duk dlm keto tu.. Erm.. Gerak kul 9lbeyh..smpai 12lbeyh... 3jam ok.. Smpai2 je.. Settle kn check in bilik Big boss.. Ni kali ke 2 la ak dtg Kuantan... Disebabkan bawa big boss..so pihak kuantan mmg entertain dgn terbaik la.. lunch kt Sara thai kitchen.. Ok..x snap pic.. Makan tomyam campo.. Ikan siakap stim.. Khailan ikan masin.. Dan telo dadar,,..mmg terbaik la.. Siap tambah agy.. Ok.. Diet musnah.. Utk dinner plak.. here we go.. Crocodile Rock Pizza & Grill restaurant.. Omg., restaurant mahal.. Haaa.. Mampu.. Menu die sume name plik2..ak jd jakun jap nk plih... Tu dia.. Meyh tgk menu aku kt bawah tu.. Sailorn steak.. Apple sour plum..fuh.. Steak tu harga rm44.. Actually x la semahal sgt mcm ak gambarkan..  Sedap.. Dan suasana tempat nie sgt nyaman. Lpas dinner nie..nk anta Big boss blk.. Mase ak untuk release tension kt kuantan..jln2..karok mybe,, :) esok lpas event dah nk ikot big boss shopping kt KL plak n stay sane.. Jumaat baru balik Melaka.. Rosak plan nk blk kg mggu nie.. Sdeyh,, tp nsb baik la En Boyfie dtg.. 


Saturday, October 5, 2013

Keseorangan di Hari minggu.. :)


Di Old Town..keseorangan..tanpa hala tuju... Mgkn ak perlukan seorang teman..ble dihari mggu..tnpa duty.. Ak rase hidup ak kosong..sgt2 kosong...ak dah umo 23 tahun.. Lg tua lg sunyi.. Nk ngs?? Ak perlu kuat .. Tgk movie sorg2.. Makan sorg2.. Kwn2 sume bersama fam dan partner masing2.. Tinggal lah ak keseorangan.. Tp ak perlu kuat..bg moral pd diri sndri setelah penat bekerja dan dugaan terhadap kerja2 yg akan mndtg.. Rindu mak..abah..adik bradik.. Kawan2.. Dan juga kekasih.. Tp ak hanya mampu memendam rasa rindu.. Mari meng hepikan diri.. Mkn2..wyg..shopping.. :) Chillax!!

Tuesday, September 24, 2013

Block FB

Harini agak rilex ckit..keje dah settle.. hopefully event ptg nie berjalan dgn lancar hendaknyer.. beberapa hari yang lepas..ak baca comment status kt fb kawan ak.. tbe2 de satu nama yg ak kenali yg di tag dalam cmnt tu. tp tulisan die wane itam bukan biru.. wah. die block aku ker..ok.. mmg die block aku.tbe2 ak de nmpk 1 cmnt dr sorg pmpn.. prof pic die.. pic dak pmpn tu ngn die.. oh ok.. awk dah ade awek baru.. motif nk block aku?? confuse mase sndri..  rilex sudah.. aku dah lame kot x amik tau psl die..ske ati awk la kan nk kawan ngn sape.. janji awak bahagia.. :)

Wednesday, September 18, 2013

Kehidupan

Hello.. tgh busy keje pun sempat agy curi2 mase update blog.. just utk sejuk kan hati sndri.. kdg2 ade sesetgh perkara kite x mampu utk bercerita dgn org lain. hanya mampu simpan dalam hati sendiri jer.. hubungan kawan baik.. yg dulunyer sgt erat.. tapi sekarang hubungan tu makin lama mkin jauh.. jauh dan jauh.. ape aku boleh buat.. yeahh !! mybe ak punca nye.. tapi bnde tu mgkn dah takdir dan jodoh kot.. salah aku. ak menerimanya tnpa berfikir utk implikasi yang akan berlaku.. tapi bg ak .. past is past. ak bkn seorg yg amik hati.. itu aku.. x sume org berfikiran mcm ak.. erm.. masing2 buat mcm x tau.. tp sedangkan ade masalah antra kite yg perlu diselesaikan.. aku pun bingung memikirkannya.. ak ptt mula dulu ataupun ak ptt diamkan saja.. sbenanyer ak xde pilihan pun.. ak hanya mampu berdiam tanpa sebarang kata2.. hanya mampu berserah pada takdir.. dan jalani hidup seperti biase... yg penting.. aku dah minta maaf.. dimaafkan atau tidak.. ak berserah kepada dia.. huhuh.. dah..jom smbg kerja balik.. daaaaaaa

Wednesday, September 11, 2013

Saya sudah merdeka !!!

11/9/2013.. selesai sudah menjawap Exam Kapt ke Mej.. hopefully aku lulus empat2 paper.. kalo x.. taun depan leyh tdo hotel lagi.. hehe.. serius.. 4hari nie.. mmg tdo x brp nk ckup.. konon2 struggle blaja la.. tp ble masuk dewan.. terus blank.. nsb baik la DS sume baik2.. n byk yg knal la.. tiru tu xyah ckp la kan.. soalan objektif tu mmg ak x baca lgsg.. 20 soalan objektif tu sume tiru org.. haha. x sempat wei.. jawapan pun byk yg aku tanya DS je.. ok2.. DS tu mcm penjaga waktu ktorg tgh exam.. alhamdulillah la.. kebanyakannya semuanya baik2.. dorg plak yg cbuk cri jawapan utk aku.. dan guys ckup jeles.. dorg sll claim.. salmi !!!.. kau xper la.. DS sll berguyun2 dtg kat kau.. haha.. tips yg snr2 ak bg sblom exam.. jgn malu agkt tgn.. dan itulah yg ak lakukan.. tapi exam ni ade kuota utk failed tau.. so .. semuanya serah pada takdir.. berdoa dan redha.. kalau lulus semua pun.. bkn nye ak leyh pkai mejar terus.. 10 taun lagi pun blom tentu ak dpt pkai mejar.. tapi lulus exam nie adalah salah satu syarat utk ak smbung kotrak kerja..dan ak mls nk study lagi tahun depan.. tapi subjek 1st tu sgt la ssh.. Undang2 tentera.. ak rase mcm ak bakal gagal paper nie.. tp another 3 paper.Sejarah ketenteraan.. Hal ehwal antarabangsa dan Pengajian Am ketenteraan.. ok la.. leyh tahan.. . ade ckit confident la.. sbb mcm biase la ak ckp DS byk bg jawapan.. ak akan tnya je mana2 DS lalu depan aku.. dorg pun rjin nye sggh meja ak.. sbb kdudukan meja ak lain dr lain.. meja ak je duk tgh2.. =) ... smpai cni je kot.. nnt de cerita menarik.. ak cte lagi. skrg nk masuk tdo.. nk hayati katil yang empuk nie.. wpun dah tdo cni 2 malam tapi x hayati langsung tdo kt cni.. sbb skjp tdo.. skjp bngun study.. tdo balik.. dan bangun awal utk study lagi.. study !! study !! study !! abeh sudah utk study.. n fokus utk cuti.. weeeeeee..... yeay !!! merdeka !!!! nyte olsss...

Wednesday, September 4, 2013

Exam yg bakal berlangsung..

Malas.. satu masalah paling besar dalam idop aku.. nxt week ak de exam kapt ke mej.. tapi 1 ape pun x study lagi sbb ak ni ske study last min.. kalo study awal2 nie bohong je.. nnt cpt je lupe. arini ak g hari pengajian utk exam ni kali ke 2. tp menuang.. hehe.. askar pggl menuang. tapi kalo dlm bahasa org awam nie  mengelat.. spttnye kelas pg ptg.. disebabkan masalah besar yg ak nyatakan tadi.. kelas petang ak x masuk. heheh.. sbb ak ssh ckit la nk terima ilmu kalo dgr je org ckp.. jenis ak blaja. duk bilik sorg2.. amik nota. baca dan hafal.. dan tdo.. hehehe.. baru la ilmu tu masuk.. utk student2 kt luar sane mest ckp.. tu bkn blaja.. tu hafal name nyer. blaja ni nk kne fhm.. hello.. aska ni bohong je faham2  nie.. jnji exam lulus.. x kire la kau nk hafal ke..nk faham ker.. x nk study ke. jnji lulus.. =) igt kan masuk aska x yah nk blaja2 nie.. rupenye masuk aska agy byk bnde nk kne study wey.. ak dah la seorg yg x berapa rajin nak study.. bukan x rjin tp x berapa rajin ok.. k la, nk lelapkan mata jap.. lepas tu smbg study subjek sejarah ketenteraan.. Zzzzzzz

Friday, August 23, 2013

Talam dua muka..

Hari Jumaat.. hari terakhir bekerja dlm mggu nie... dan juga hari en boyfie balik dari belayar..spttnye ak happy..  tapi bertukar menjadi sedih.,. benci.. menyampah.. meluat.. fed up!!! dan sekutunya.. dalam sekelip mata je mud boleh berubah.. ni sbb2.. kadang2 mulut2 yg menyampai.. mulut yg ske bercakap psl org lain.. aku seorang yang x amik kesah sbenanyer.. tapi bile dah berkali2 dan bercerita pada org lain.. ak mule la rase x ske.. tlg la jgn jadi talam dua muka.. depan.. baik nak mampos.. blkg kite cite mcm2.. sorry la ye. ak ni mmg seorg yg sgt kecoh.. tp nk ckp psl  korg kt blkg mmg ak x ske la... huhu.. seriously ak benci keje sebumbung ngn pmpn.. sbb pmpn ni jnis ske mengata org pdhl kau bukan perfect mne pun.. bjet bgus jer.yg lagi sorang tu lagi la.. bab2 nk memanaskan org.. nyamuk kan org.. mmg ckup ske.. byk complain.. pdhl kau sendiri kne mark ngn big boss.,sblom2 nie ak keje bawah sebumbung ngn laki ok jer. xde masalah pun..tapi.. nsb baik la ak de sorg akak lagi yang baik kt cni,wpun die yg sll mnyampai ape yg dorg2 nie ckp. , tp dgn die je la tmpt ak mngadu.. die je yg wat ak boleh bernafas duduk kt cni.. hopefully big boss tukarkan aku bekerja di bawah akak aku seperti rancangan asal.. kalo x.. mmg ak akn fuck off secara berterusan je la.. kau kje la sorg2 kau.. kau bg keje ak buat.. x pun.. ak wat tugas luar je,. ak sggup penat bawa datin dr ngadap muke kau yg ntah ape2 tu.. huhuhu...

Saturday, August 17, 2013

Tunggu dan terus menunggu..

Rindu pada budak yang rajin melayan karenah saya.. aiyoo... ni baru hari pertama. belayar nyer seminggu.de lg 6 hari..xde coverage.. xde whatsapp.. xde calling2.. xde v/call..  cepat la balik.. saya merindui awk..kadang2 gamba2 kite ni yang wat saya merindui awk sgt2... minggu depan saya dah start cbuk study utk Exam Kapt ke Mej.. so.. xde la rase sunyi sangat.. saya tunggu awk balik k..semoga awk pergi dan balik dengan selamat.. ilysm. =)


Aku dah dirisik wei..

Perkenalan dengan insan yang bernama Muhammad Fauzi bin Jamaludin sekarang bertambah serius apabila family die dtg hantar cincin sbg tanda hari raya yang lepas. semuanya tanpa dirancang..kami hanya merancang untuk sesi perkenalan antara parents kami berdua tapi tak sangka ia menjadi sesuatu yang serius bila ayah si pojie pagi2 la kol ak menyatakan hasrat nya utk membawa cincin sbg tanda. alhamdulillah.. mak bapa ak sudi menerima hubungan ini.. dan merestuinye. wpun itu adalah hari pertama mereka melihat poji dan fam poji melihat aku.. mereka masing2 suka.. aku bahagia dengan hubungan ini wpun pada asalnye aku hanyalah menganggap hubungan ini hanyalah untuk perkenalan yang main2.. saja2 untuk mengisi masa sunyi aku.. hehe.. jgn mara ye syg.. die bukanlah sempurna utk ak.. dan ak bukanlah sempurna untuk dia.. tp ak harap kami akan saling melengkapi.. aku terlmpau byk kekurangan berbanding wanita yang lain.dia tetap menerima aku se adanya.. ak berharap hubungan ini berkekalan dan apa yang dirancang akan berjalan mengikut hendakNya.. selagi cincin ini tersarung dijari aku.. selagi itu aku setia menunggu kamu wahai Mr Fauzi.. =)


Bakal Sarjana Muda.. =)

Hey .. setelah sekian lama.. arini tergerak hati nak post sumthing kat cni.. Alhamdulillah ,. hari ni ak dah sah jadi pelajar UITM.. haha. poyo x.. ?? wpun hati sebenarnya malas nk blaja.. xde hati nk blaja. dah kerja hampir 4 tahun. bersenang lenang kt pjbt. nk kne hadap assignment bagai.. omg!! mcm ne la ak nk harungi. pembelajaran selama 4 tahun.. uwaaaa !!!! pening2.. huhu.. akan ku gigh kan jgak tamatkan ijazah nie.. hopefully Mak ngn Abah dapat tgk ak konvo nnt.. iallah.. sbb ak tau dorg nk tgk ak dgn segulung ijazah.. fuh!! mcm dramatik plak.. hehe.. tapi tadi taklimat dr pihak UITM. sumpah. 1 ape pun ak x faham.. dah la buat dalam makmal komp. de tenet lak tu. ofkos la ak ngadap FB je.. haha..tapi yg ak x ske. de sorg skod ak nie.. die amik same kos aku ngn ak. benci gile die !! sgt annoying !! nak je ak gtau die.. boleh x wat x knal ak jer. ?? hello .. jgn arap la ak nk tlg kau wat assignment kau. ak bkn kuli batak kau.. dan jgn arap ak nk tlg kau apa2...org mcm kau x layak di tlg pun. maaf la.. kite bukan kadet lagi kau nak arah ak ape2.. dan 1 agy xyah nk berlagak la stakat naik kete vios,, pkai iphone 5.. ak pun mampu tp ak x minat. ak lebih ske ido secara besederhana.. dah la mls ak nk pk psl budak yg ntah ape2 tu.. ok.. Salmi Chaiyok2!!! Hopefully semuanya berjalan dengan lancar dan tamat pengajian dengan cemerlang.. chewah !!! :)

Monday, July 15, 2013

Weekend yg pendek tp bahagia.. =)

Alopz... pejam celik pejam celik..arini dah masuk ari ke 6 kite berpuasa.. dan yg plg best...weekend pertama pose ak berpeluang berbuka bersama ngn mak n abah.. wpun sbenanye ak x leyh pose.. ehehehe.. xpe2..dpt merasa mknn mak yg penting tu.. hari khamis yg lepas.. ak punye la semangat g bli tiket utk balik ke perak.. sbb time tu schedule mggu tu clear.. tup2x.. pg jumaat dpt msg kate kene bawa Big Boss hadir event hari sabtu.. x meroyan ak kejap .. haha.. burn tiket mcm tu la.. redha je la.. mcm ni la aska.. dlm 1 saat mcm2 boleh berlaku.. disebabkan x dpt pulang ke kampung.. En Boyfie sy yg org kate comel tu gigih dtg ke Melaka.. sbb nk berjumpe dlu sebelum die g naik kapal.. sian kt die. tpakse buka pose dlm kereta hanya dengan se tin air ali cafe shj.. ak suh sggh R n R degil !! tu la dia.. ape yg die kejar sgt dtg melaka ni ntah la.. tp nk dijadikan cte.. tgh ak kua dating.. dlm kul12stgh malam.. Big Boss anta msg.. gtau die x jd hadir evenit utk keesokan hari nye.. hangin jgak la hati nie.. nsb baik la moral ade.. dapat tau cncl je.. si En Boyfie terus ajak gerak balik Perak.. wow!!! mcm x caye.. wat kje gle.. pdhl die baru smpai Melaka.. dah nk gerak balik Perak semula.. btol2 kje gle ok.. ! tp ak ok kan je.. leyh jmpe Damia n Afeef.. =) .. ak smpai elok2 je time dorg tgh bersahur.. dorg sume terkjut tbe2 ak muncul depan pintu.. hehe.. 

Macam biase la.. bile dah bercuti nie.. kt Lumut plak.. time ni la nk dating pn kan..ptg jmpe.. mlm jmpe.. hehe.. pg jmpe.. gigih sgt x..  sementara die sebelum cbuk ngn kapal die.. dan ak plak duk jauh nun di Melaka kn.. tp tbe2 de 1 kejadian yg agak menyentap jiwa ak.. tapi ak hanya berdiam diri.. time kt petrol station.. dukk cbuk en boyfie ni g byr nk wit nk ec minyak.. tgn ak ni p gatal.. p cek hp,, xde la cdg nk snap ape2 pun.. tbe2 terbace plak die msg ngn pmpn lain..actually msg tu msg biase je.. tp ntah la.. sbg seorg pmpn x mgkn la ak leyh trime.. aku cuba berlagak seperti tiada ape yg berlaku.. tp still dpt dihidu oleh si En Boyfie... sbb ak nie kalo ak dah fed up ngn sesuatu.. ak akan diam dan kelakuan ak akan berubah ckit.. still x mampu nk berlagak seperti biase..haha.. ini lah aku salmie.. tgh duk tgk wyg.. si En Boyfie keluar jap.. time tu ak amik pluang utk msg si Ojai.. sahabat karib si En Boyfie.. mcm biase la.. ofkos la die back up kawan die kan.. tp si Ojai tu ttp x leyh nk simpan.. die cte plak kt En Boyfie nie.. mcm biase.. adegan minx maaf berlaku.. hehe.. tu yg ak puji die.. die sgt mudah minta maaf..sbenanyer ssh bg ak nk trime.. bkn sbb ak kong2. tp ak xnk perkara x diingini berlaku.. baik ak mencegah dr berlaku.. tp kalo berlaku jgak.. mksdnye die bukan lah jodoh aku.. tapi malam tu ak sedar.. ak dah mulai sayang sepenuhnya terhadap En Boyfie.. air mata ak sgt mudah mengalir utk dia... hopefully die jujur dalam perhubungan kami nie.. ak hanya mampu berdoa.. seterusnya ak berserah pada takdir yg menentukan.. ok tutup cte psl nie..

utk tempoh 3 hari nie.. ak rase die sggup wat ape saje utk aku.. dan aku hargai semua tu.. tapi utk ni baru masuk bulan ke 2.. xtau la kan utk bulan2 seterusnya..hopefully hubungan ini berkekalan mcm nie.. iallah.. =) utk weekend yg pendek nie.. ak sgt2 hepi dan aku doakan si En Boyfie.. menjalani kehidupan yang bagus di kapal.. semoga Allah permudahkan urusannya di sana.. dan sentiasa memberi ketenangan kepadanya.. kuatkan semangat.. sy sll ada utk awak.. =) I Love You.. ...

Thursday, July 11, 2013

2nd day berpuasa

Hari ke 2 sudah berpuasa.. sekejap je kan mase berlalu.. ak dpt gud news jgak.. cuti raye taun nie 10hari ok.. mampu..?? ak bajet 4hari je.. tp 10 hari wei.. tp mcm biase la utk yg bujang nie mest la amik fasa 1.. balik berpuasa di rumah dlu.. pastu beraya skjp dah balik masuk kje.. tp kejap x kejap la.. smpai raye ke6 baru masuk kje.. jadi la.. dr x cuti lgsg kan.. harini mud x brp nk ok.. x.. sebenarnye dr smlm mud x bpe nk ok.. biase la.. org tgh bercinta kan.. de selisih faham ckit.. tapi berjaya ditangani.. haha.. ntah ape2 je. ble pk2 balik,gado sbb hal ntah ape2 je.. ak lak ter sentap lbeyh.. almaklum la.. org tgh datang bulan.. mud x bpe nk stabil. tu psl bnde2 kecik je.. leyh jd mcm hal besar.. tp mcm biase la.. aku mmg jnis akan diam je kalo ak tersentap ke. mara ke.. sbb kalo ak mara2 karang.. terlpas ckp lak.. lagi huru hara kan.. baik ak berdiam diri.. smpai satu masa.. hati dah sjuk.. ak akan ok mase sndri la.. =)

Tuesday, July 9, 2013

BUDAK DAH COUPLE SEMINGGU


Hello Blogger.. korg sume pun mest dah tgk video budak nie kan.. kesian plak ak kkt dak nie.. ramai yang kutuk2 n maki2 die.. oh come on la.. bg ak dak ni x bersalah pun.. die wat utk bf die.. korg yg lbeyh2.. agypun dak zaman sekarang.normal la bg ak bnde2 mcm nie.. bg aku org yg kutuk2 tu pun sama je.. mcm la zaman skola dlu korg x bercinta dan berjanji setia bagai. jgn mnipu la kalo xde.. tapi bile tgk video nie.. mmg lawak la kan.. baru smggu kot.. excited sgt tu.. mybe si jejaka tu 1st love die..

erm.. waktu2 xde kje mcm nie. ak pn gatal la tgn stalk fb dak laki tu.. uollss tau.dak laki tu dah femes ok.. dah ade 31k follower..mampu?? dah mcm artis.. tp rmai jgak yg post bg kata2 semangat.. n then ak de la tgk2 pic2 dak tu.. dak tu nampak seorg yang baik.. tp nmpk mcm ske tuka2 gf je.. hehe.. hopefully die x kecewa kan si budak pmpn yg wat video nie.. comel pe budak nie.. suara pun boleh tahan,, x baik tau kite buka aib dak pmpn nie.. mest die rase malu gle skrg.. be strong je la dik oi.. =) pedulikan ape org nk kate.. janji kite tau ape yg kite wat.. x slh pun.. budak ni sopan je ak tgk.. korg2 kat lua sane.. yg pkai seksi2 bagai.. buka aurat sane sini.. korg xde lak nk maki2 kan.. tu la manusia skrg.. ntah ape2 je..  

Pemandu yang angkuh!

Hai. lame nye x post kt cni.. tbe2 arini nk cte kt cni pasal sorg pmandu smlm yg ntah ape2.. berkire sgt nk bg laluan sebuah kereta pun.. x luak pun la.. cte nye.. ak otw balik ke Melaka.. dekat Kuala Selangor.. jalan sgt jem.. ak klua dr shell n nak masuk ke main road balik.. mcm biase la. kalau kau tgu kete clear.. smpai esok pg pun x clear kan.. ak pn ngn slamber,menyelit la.. hampir berjaya.. tp de kete tu mcm x puas hati ngn ak. lg ak rpt ngn kete depan.. dia agy rapat.. dan ak boleh je nk mengalah.. bengang punye psl. jgn arap la ak nk mengalah.. ak rapat dan die pun rapat. mmg nmpk la die x nk bg laluan.. tbe2 ak usha belah kiri kete depan ak nie muat kot nk lalu sbuah kete agy.. ak ngn prasaan angkuh. pandang kete yg ntah ape2 tu td. ak senyum sinis kt die. n terus menyelit ke kiri.. dan terus memotong 3 buah kereta depan dari dia.. puas hati ak.. haha.. tu la blagak nau..  yg puas ak dpt perli dia.. haha.. 

Thursday, January 3, 2013

Najwa Latif - AdaMu Lirik

Tahun 2013..

Hai kawan2.. x terlewat kot utk ak wish Selamat Tahun Baru 2013... =) semoga taun nie kehidupan kite seharian akan lebih diberkati dan diredhai..semoga Allah sntiasa memberi petunjuk kepada kite semua utk berubah menjadi wanita yg lebih soleh dan solehah.. InsyaAllah..  last week.. ak g knduri anip.. ak de jmper sorg ladies nie.. die sgt lemah lembut.. sopan.. muslimah.. ak ske.. dan ak tertarik.. dan ak berazam utk menjadi mcm die jgak..dan dengan tahun 2013 nie.. ak mulai tahun nie dengan kehidupan yg Single .. ohoi.. single lagi.. nak wat mcm ne kan.. bak kata orang.. jodoh x panjang.. so.. ku redha.. mgkn die bukan utk aku... so.. idop mest diteruskan.. kalo dikenang2 kan lama..ape pun x dpt.. Alhamdulillah.. kali nie ak dapat menangani kesedihan aku.. air mata ak setitik pun x mengalir tau.. ak dah ckup kuat dan ak dah lali ngn laki2 yg mcm nie.. mgkn lpas nie ak kne lbeyh berhati2.. dan tidak mudah menerima sesiapa utk menjadi psngn idop.. Dah la.. stop ckp psl cinta..

erm.. cube teka aku de kt mne.. ak kt Ulu Tiram Johor tau.. wah.. ak kembali selepas 3taun meninggalkan tmpt nie.. tmpt nie bg ak seribu kenangan yg bg ak xsume org dapat rasai,.. tau x kenangan ape nie.. aishh.. nie la tmpt training aku nk masuk aska dlu.. gile kome.. staun stgh beb ak duk cni.. asyik kne lanyak je.. dan ak dtg cni agy utk berkursus plak.. 4bulan stgh ak akan bermaustatin kt cni.. lame kan.. so,, ak akan amik kesempatan nie.. utk lupekan ape yg ptt.. =) hidop mest ceria..senyum tu adalah ubat segala2 nya.. wpun hati nie sdeyh.. tp kite x perlu tnjuk pd semua org lain.. sbb itu akan menambahkan lagi kesedihan kite lagi..kursus nie mybe agak bz.. mgkn lpas nie xde mase dah ak nk update blog.. see u again kawan2..