Daisypath - Friendship

Wednesday, September 11, 2013

Saya sudah merdeka !!!

11/9/2013.. selesai sudah menjawap Exam Kapt ke Mej.. hopefully aku lulus empat2 paper.. kalo x.. taun depan leyh tdo hotel lagi.. hehe.. serius.. 4hari nie.. mmg tdo x brp nk ckup.. konon2 struggle blaja la.. tp ble masuk dewan.. terus blank.. nsb baik la DS sume baik2.. n byk yg knal la.. tiru tu xyah ckp la kan.. soalan objektif tu mmg ak x baca lgsg.. 20 soalan objektif tu sume tiru org.. haha. x sempat wei.. jawapan pun byk yg aku tanya DS je.. ok2.. DS tu mcm penjaga waktu ktorg tgh exam.. alhamdulillah la.. kebanyakannya semuanya baik2.. dorg plak yg cbuk cri jawapan utk aku.. dan guys ckup jeles.. dorg sll claim.. salmi !!!.. kau xper la.. DS sll berguyun2 dtg kat kau.. haha.. tips yg snr2 ak bg sblom exam.. jgn malu agkt tgn.. dan itulah yg ak lakukan.. tapi exam ni ade kuota utk failed tau.. so .. semuanya serah pada takdir.. berdoa dan redha.. kalau lulus semua pun.. bkn nye ak leyh pkai mejar terus.. 10 taun lagi pun blom tentu ak dpt pkai mejar.. tapi lulus exam nie adalah salah satu syarat utk ak smbung kotrak kerja..dan ak mls nk study lagi tahun depan.. tapi subjek 1st tu sgt la ssh.. Undang2 tentera.. ak rase mcm ak bakal gagal paper nie.. tp another 3 paper.Sejarah ketenteraan.. Hal ehwal antarabangsa dan Pengajian Am ketenteraan.. ok la.. leyh tahan.. . ade ckit confident la.. sbb mcm biase la ak ckp DS byk bg jawapan.. ak akan tnya je mana2 DS lalu depan aku.. dorg pun rjin nye sggh meja ak.. sbb kdudukan meja ak lain dr lain.. meja ak je duk tgh2.. =) ... smpai cni je kot.. nnt de cerita menarik.. ak cte lagi. skrg nk masuk tdo.. nk hayati katil yang empuk nie.. wpun dah tdo cni 2 malam tapi x hayati langsung tdo kt cni.. sbb skjp tdo.. skjp bngun study.. tdo balik.. dan bangun awal utk study lagi.. study !! study !! study !! abeh sudah utk study.. n fokus utk cuti.. weeeeeee..... yeay !!! merdeka !!!! nyte olsss...

No comments:

Post a Comment