Daisypath - Friendship

Friday, August 23, 2013

Talam dua muka..

Hari Jumaat.. hari terakhir bekerja dlm mggu nie... dan juga hari en boyfie balik dari belayar..spttnye ak happy..  tapi bertukar menjadi sedih.,. benci.. menyampah.. meluat.. fed up!!! dan sekutunya.. dalam sekelip mata je mud boleh berubah.. ni sbb2.. kadang2 mulut2 yg menyampai.. mulut yg ske bercakap psl org lain.. aku seorang yang x amik kesah sbenanyer.. tapi bile dah berkali2 dan bercerita pada org lain.. ak mule la rase x ske.. tlg la jgn jadi talam dua muka.. depan.. baik nak mampos.. blkg kite cite mcm2.. sorry la ye. ak ni mmg seorg yg sgt kecoh.. tp nk ckp psl  korg kt blkg mmg ak x ske la... huhu.. seriously ak benci keje sebumbung ngn pmpn.. sbb pmpn ni jnis ske mengata org pdhl kau bukan perfect mne pun.. bjet bgus jer.yg lagi sorang tu lagi la.. bab2 nk memanaskan org.. nyamuk kan org.. mmg ckup ske.. byk complain.. pdhl kau sendiri kne mark ngn big boss.,sblom2 nie ak keje bawah sebumbung ngn laki ok jer. xde masalah pun..tapi.. nsb baik la ak de sorg akak lagi yang baik kt cni,wpun die yg sll mnyampai ape yg dorg2 nie ckp. , tp dgn die je la tmpt ak mngadu.. die je yg wat ak boleh bernafas duduk kt cni.. hopefully big boss tukarkan aku bekerja di bawah akak aku seperti rancangan asal.. kalo x.. mmg ak akn fuck off secara berterusan je la.. kau kje la sorg2 kau.. kau bg keje ak buat.. x pun.. ak wat tugas luar je,. ak sggup penat bawa datin dr ngadap muke kau yg ntah ape2 tu.. huhuhu...

No comments:

Post a Comment